Lees hier meer over Marmoleum

Wanneer er een nieuwe vloer moet komen, kiezen mensen vaak voor de bekende weg. Hout of laminaat bijvoorbeeld. Toch is de bekende weg niet altijd de beste keus. Ooit wel eens gedacht aan een Marmoleum vloer? En denk je nu: Wat? Marmoleum? Lees dan snel verder!

Wat is Marmoleum?

Marmoleum is de merknaam van Linoleum. Dit is een natuurproduct en daarom ook duurzaam. De samenstelling van Marmoleum bestaat voor het grootste deel uit lijnzaadolie, aangevuld met kruk, harsen, kalk, houtmeel en jute. De toplaag is een belangrijk onderdeel van de vloer. Dit maakt de vloer kras- en slijtvast en zorgt ervoor dat deze hygiënisch is. Dankzij een dubbele UV-geharde toplaag is de vloer extra bestand tegen intensief gebruik. Handig voor ruimtes waar veel mensen komen, zoals ziekenhuizen en scholen.

Altijd een vloer voor jouw wensen

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende structuren, formaten en kleuren. Houd je van een ruige uitstraling? Ga dan bijvoorbeeld voor een Marmoleum betonvloer. Houd je meer van warm en gezellig? Ga dan voor een Marmoleum vloer met de uitstraling van parket. Je hoeft je alleen druk te maken om je eigen smaak. Over de praktische eigenschappen van Marmoleum hoef jij je geen zorgen te maken.

Wat je wensen ook zijn, er is altijd een Marmoleum vloer die past bij jouw wensen. Dankzij de verschillende collecties is er een ruime keus. Ga dus voor Marmoleum. Vier een feestje, schuif met meubels en laat je kinderen lekker op de vloer spelen. Daar is Marmoleum namelijk ook voor gemaakt.

https://www.lovelife-forbo.nl/