Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

LED verlichting ook geschikt voor in uw tuin

Nu duurzaamheid een grote rol speelt in onze samenleving stijgt de vraag naar LED verlichting. Dit is dan ook een goedkope en makkelijk toepasbare manier om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wij merken dat wanneer er over LED verlichting wordt gesproken al snel wordt gedacht aan het vervangen van de verlichting in de badkamer door inbouwspots badkamer of dat de verlichting in de woonkamer of keuken wordt vervangen. Toch zijn er meerdere mogelijkheden waar halogeen verlichting kan worden vervangen door LED.

LED buitenverlichting

Wat dacht u van buitenverlichting? U heeft vast en zeker verlichting in uw tuin. Al uw buitenverlichting kunt u vervangen door LED. Zo is zelfs uw buitenverlichting energiezuinig en daardoor milieuvriendelijk! Ik hoor u al denken, wat kan ik dan precies verlichten in mijn tuin? Er zijn meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Veranda / overkapping
  • Vlonder
  • Prikspots
  • Grondspots
  • Gevelverlichting
  • Staande LED lampen

LED verlichting veranda
Heeft u een veranda of wilt u er een laten plaatsen? Kies voor LED inbouwspots veranda. Hiermee creëert u gezellig warm licht, bespaart u geld en bent u milieuvriendelijk bezig.

LED vlonderspots
Creëer een gezellige zithoek op uw vlonder, door te kiezen voor LED vlonderspots. De kleuren van deze spots kunt u zelf aanpassen met een afstandsbediening!

Prikspots van LED
Prikspots zijn ideaal om een eyecatcher in de spotlight te zetten. Denk hierbij aan een bomen, struiken of een mooi beeld.

LED grondspots

Deze spots kunnen een looppad in uw tuin of uw oprit verlichten. Ze zijn makkelijk in te bouwen en zorgen voor veel sfeer!

LED gevelverlichting
Deze wandlampen verlichten uw gevel. Deze lampen kunt u zowel aan de voorkant en aan de achterkant van uw huis plaatsen


Heeft u LED veranda verlichting nodig of een totaal ander soort LED verlichting? Bekijk ons uitgebreide assortiment op https://www.euroledshop.nl/ en laat uw verrassen!

Gerelateerde artikelen

Hoe verbouw je een tuin?

Wat voor type tuin past bij mijn woning?

Schipper Ede