Laat uw hardcover boek drukken door een onafhankelijke partij

Wanneer u uw boek laat drukken door De Beste Boekdrukkers, profiteert u van de voordelen van het laten drukken van een boek door een onafhankelijke partij. Hierdoor is het advies dat u van de ervaren boekdrukkers krijgt altijd oprecht en bedoeld om de harde kaft van uw boek zo mooi mogelijk te laten uitkomen. We kijken samen met u ook naar details zoals de afwerking en de distributie van uw boek. Alles in het belang van u en de kwaliteit van het hardcover boek dat u laat drukken. Zo kunt u altijd het mooiste hardcover boek laten drukken. 

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

De Beste Boekdrukkers vinden het milieu belangrijk. Alle boeken worden gedrukt op milieuvriendelijk PEFC of FSC papier. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt.

Wilt u een hardcover boek laten drukken? Neem contact op met de specialist

Laat u uw droom uitkomen en wilt u nu uw eigen boek laten drukken? Maar door welke drukkerij dan? Laat uw hardcover boek drukken door De Beste Boekdrukkers en profiteer van de voordelen van diverse soorten covers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten. Zo ziet uw boek er schitterend uit als het in de boekhandel ligt!