Hovenier Vleuten
Image default
Particuliere dienstverlening

Kaartcollectie – specialist in wenskaarten

Save the date voor je huwelijk!

Ga je trouwen, dan wil je toch ook dat al je bekenden en familie er bij zijn! Niets zo vervelends als de vakantie al is gepland, niet waar. Met save the date kaarten kun je vrienden en familie ruim van te voren informeren van de trouwdag. Geen excuus dus om niet meer op te komen dagen. Bovendien geeft dit je goed inzicht in de opkomst, zodat je op basis hiervan een planning kunt maken voor het aantal gasten op je bruiloft. Enkele maanden voor de trouwdag is er dan ruimte om de definitieve trouwkaart te sturen. Bij Kaartcollectie.nl kun je kiezen uit de een groot aantal soorten huwelijkskaarten van Belarto en Buromac. Van trés chic tot ludiek en van stijlvol tot juist heel speels. Voor elk wat wils! En als de kaart niet helemaal naar eigen smaak is, dan maak je dat toch? Want wij kunnen kaarten naar wens laten bedrukken met tekst en foto. Ook bieden we de mogelijkheid tot preegdruk en reliëfdruk, en kunnen we kaart voorzien van uitstaans. Dit maakt de kaart erg uniek en leuk om te bewaren.

Geboortekaartjes met dieren blijven altijd leuk!

Wilde dieren. Schattige dieren. Dieren uit dierentuin. Wie is er niet gek op!? Bij Kaartcollectie zijn we in ieder geval groot van de dierencollectie kaartjes en dat is maar goed ook, want deze geboortekaartjes blijven altijd hip en leuk. Kaartjes met een vos, panda, giraf, beer, olifant, leeuw, pinguïn, hertje, uiltje, vogels of vlinders. Het zijn vooral vrolijke geboortekaartjes voor jongen of meisje met dieren. Het leukste is natuurlijk dat je de kaartjes zelf kunt samenstellen met tekst en foto. Standaard ontvang je mooie bijpassende enveloppen die je al eerder thuisbezorgd kunt krijgen indien gewenst.

Geboortekaartjes voor een lief broertje en zusje

Natuurlijk is de komst van een broertje of zusje altijd heel bijzonder. Maar het sturen van een standaard geboortekaartje is dan wat jammer. Stuur in plaats hiervan een speciaal geboortekaart voor een zusje of broertje, dat is veel leuker! Kies uit vele soorten printjes met een jongen of meisje in combinatie met een klein baby, dat de broer / zus verhouding symboliseert. Schattig en vooral erg origineel.

https://www.kaartcollectie.nl