Hovenier Vleuten
Image default
Tuin en buitenleven

Het Zweedse voorbeeld voor een Scandinavisch tuinhuis

De tuin maakt een belangrijk deel uit van het wooncomfort. Als de zon schijnt, ga je lekker in de tuin zitten om tot rust te komen. Het is dan wel fijn als je je geen zorgen meer hoeft te maken over de vraag of de tuin er nog wel netjes bij staat. Het tuinonderhoud is een ruim begrip, waar niet alleen het planten van nieuwe bloemetjes bij hoort. Als je een schuur hebt of een schutting tussen jouw tuin en die van de buren, moet dit ook onderhouden worden door bijvoorbeeld de schutting verven. Elke schutting en elk tuinhuisje heeft eens in de zoveel tijd weer een lik verf nodig en een goede schoonmaakbeurt.

Wanneer je dus aan het verven van het tuinhuis begint, moet je over de juiste producten beschikken. Houtbeits is hiervoor van groot belang. Moose Färg deelt in dit belang en vindt het belangrijk om met houtbeits te werken van kwaliteit. Om die reden neemt Moose Färg voor zijn producten de Zweden als voorbeeld. De Zweden weten als geen ander hoe hout het beste geverfd kan worden zonder last te krijgen van afbladderende verf, waardoor je binnen de kortste keren weer opnieuw kan beginnen. Bovendien wordt de Scandinavische stijl gekenmerkt door de pastelkleuren verf, die volgens een eeuwenoud houtverf recept bestaande uit natuurlijke oliën, tot stand komen. Typisch voor het Zweedse landschap zijn dan ook de lichtrode houten huizen met witte luiken en een zware deur midden in een groot, groen bos aan een gigantisch, blauw meer.

Wil jij het Scandinavische gevoel ook naar jouw tuin halen? Kies dan voor Moose Färg houtverf voor het beste kwaliteit. Door onze ervaring op het gebied van houtverf weten wij precies hoe er omgegaan moet worden met het verven van hout. Wij adviseren je daarom graag over de mogelijkheden.

https://www.moosefarg.nl/