Ga voor een mooi resultaat met tegelstroken van de specialist in tegels nabij Rotterdam

Diverse soorten tegels vindt u bij een tegelspecialist nabij Rotterdam. Zo kunt u hier ook terecht voor praktische tegelstroken. Deze zijn eenvoudig op de wand te plaatsen. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Ook voor uw badkamer en toilet is alleen het mooiste resultaat goed genoeg. Voor een extra ruimtelijk effect kiest u voor mozaïek tegels in uw badkamer of toilet. Door de kleinere tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels van hoogwaardige kwaliteit in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt. 

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Bij KROON Vloeren in Steen vindt u in het ruime aanbod altijd vloertegels en tegels voor aan de wand die aansluiten bij uw smaak en woning. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol.