Hovenier Vleuten
Image default
Wijn

Eenvoudig online Chileense wijn bestellen

Ken jij de online webshop van Errazuriz al? Hier bestel je eenvoudig de beste Chileense wijn en geniet je binnen no time van de heerlijke smaken uit Chili. Het Chileense wijnhuis ‘Viña Errazuriz’ bestaat uit zeven wijngaarden waar zowel rode, witte als rosé wijn gemaakt wordt. Bekijk het uitgebreide assortiment online en plaats je favoriete wijn in de winkelmand. Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag voor 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Vanaf €50,- levert Errazuriz de Chileense wijn geheel gratis op het gewenste adres. En uiteraard reken je veilig af via iDEAL of een van de andere betaalmogelijkheden.

Vind voor elk moment de juiste Chileense wijn

Wat is een beter moment voor een glas heerlijke Chileense wijn, dan op de vrijdag middag? Een perfecte manier om het weekend in te luiden. Of maak je diner compleet met een van de prachtige wijnen die je vindt in de webshop van Errazuriz. In het ruime assortiment van dit wijnhuis staat diversiteit centraal. Hoe deze diversiteit gecreëerd wordt? Dankzij de warme Chileense zomers die gekoeld worden met een koele bries vanuit de Stille Oceaan. Door het mediterrane klimaat en een lang groeiseizoen worden de druiven in de Aconcaqua Valley twee tot drie weken langer gerijpt dan druiven van andere wijnhuizen. Hierdoor ontstaan er intense en geconcentreerde wijnen met allen een eigen smaak.

Chileense wijn in combinatie met heerlijke gerechten

Jij gaat dit weekend een heerlijk diner maken voor al je vrienden. Daar hoort uiteraard ook heerlijke wijn bij. Maar welke Chileense wijn past het beste bij vlees, vis of juist groente? De wijnmakers van Errazuriz wijn vertellen het je graag. Heb je witte wijn gekocht? Dan zul je wellicht wel weten dat dit het lekkerste smaakt bij een visgerecht. Zo smaakt een Sauvignon Blanc het lekkerste in combinatie met een krabgerecht en een Chardonnay met zalm. Ben je meer een liefhebber van rode wijn? Probeer dan eens een Pinot Grigio met fazant of een Pinot Noir met Boeuf Bourguignon. Online vind je nog vele andere combinaties.