Een professionele koffiemachine en koffiebonen kiezen

Wilt u dat uw medewerkers en klanten tevreden zijn? Schaf dan een professionele koffiemachine aan voor uw bedrijf. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en u maakt er uw medewerkers gegarandeerd blij mee! Meer weten? Bekijk dan deze blog.

Soorten koffie

Koffie wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Daarom komen er ook steeds meer soorten. Vroeger was men snel tevreden, maar tegenwoordig nemen mensen geen genoegen meer met een slappe kop koffie. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken. Daarom maken we het u wat makkelijker. Deze koffievariaties worden vaak gedronken:

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.


Maar waarom is het van belang om een machine te plaatsen met veel capaciteit en koffievariaties? Dat is omdat uw medewerkers niet op ieder moment van de dag dezelfde koffie willen drinken. Houd daar dus rekening mee.

Soorten koffiemachines

Er zijn veel verschillende soorten machines, maar welke is nu de beste optie voor uw organisatie? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. We geven u een aantal voorbeelden van machines voor uw organisatie. * Faema
 * Rex Royal
 * Animo
 * Etna
 * Jura
 Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Ze zijn geschikt voor veel soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato, alles kan. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

De capaciteit van een professionele koffiemachine

Je hebt besloten dat er nieuwe koffiemachine op het werk moet komen. Er zijn een aantal dingen waar u misschien niet gelijk aan denkt, maar waar wel rekening mee gehouden dient te worden. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Vindt u het toch nog lastig om op deze manier de juiste keuze te maken? Deac is uw partner. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers altijd voorzien van een heerlijke bak koffie.

Kies voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Zie dan: Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/