Een evenementenlocatie in Amsterdam: lees hier de blog!

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementenlocaties in Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Daarvoor zorgen wij! Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want elke dag in dezelfde ruimte werken, werkt niet bevorderd. Wij van C-Bèta bieden bijzondere werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en nieuwe ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving, is dit ook een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek zorgt ervoor dat er goed gewerkt wordt en dat je geinspireerd raakt door de omgeving.  Het uitgangspunt: bijna geen gebruik maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. 

Onze bijzondere evenementenlocaties

Bijzondere en unieke evenementenlocaties, dat is wat wij aanbieden. Dit zorgt voor unieke concepten en frisse ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw specifieke wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops.Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessies, vergaderingen en workshops. Wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.  

Aanbod plekken in Amsterdam

Wij bieden niet alleen plekken voor grote bijeenkomsten aan maar ook plekken voor kleine vergadering. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U heeft de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Zoekt u een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/