Hovenier Vleuten
Image default
Toerisme

De beste plaatsen ter wereld World’s Greatest Places

fietsverhuur bokrijk

Fietspad door de vijver en andere Europese bezienswaardigheden genoemd in Time’s 100 Best Places in the World

22 bezienswaardigheden uit de EU werden door het Amerikaanse tijdschrift Time opgenomen in de lijst van de beste plaatsen ter wereld World’s Greatest Places.

Attracties die erin zijn opgenomen, zijn niet gerangschikt, ze zijn alleen onderverdeeld in drie categorieën: “Bezoek” – het omvat 8 Europese attracties, “Stop” – 11 hotels en cruiseschepen uit Europa, en “Eten en drinken”, met 3 Europese restaurants.

De bezoekcategorie omvat bijvoorbeeld het fietspad over de vijver in de Belgische stad Genk en de Elbphilharmonie in Hamburg, Duitsland, geopend in 2017, gebouwd met de nieuwste materialen om de akoestiek te verbeteren.

Een van de beste plekken om te verblijven is het onder Franse vlag varende Ponant Le Lapérouse-cruiseschip met een Blue Eye-onderwaterdek, waar je het leven van het zeeleven kunt zien, naar hun ‘gesprekken’ kunt luisteren via hydrofoons en deze geluiden zelfs kunt ‘voelen’ tijdens een speciale ‘massage’. banken; evenals het Zweedse ijshotel Icehotel 365.

Ten slotte bevat de lijst met de beste gastronomische plaatsen bijvoorbeeld het restaurant Hiša Franko in Slovenië, bekend om zijn interessante benadering van de bereiding van lokale gerechten.

Time is de eerste die een lijst samenstelt van de 100 beste plekken ter wereld.

https://www.dergatsjev.be/2020/09/bokrijk.html