Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Schipper Ede

Bij Schipper Ede kunt u terecht voor deskundig advies over een aluminium schuifpui, over schuiframen, kozijnen en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven. Het maakt niet uit of het gaat om 1 schuifdeur of 150. Wij kunnen u altijd helpen! Om de kwaliteit de garanderen werken wij altijd met vakmensen van ons eigen bedrijf. 

De aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui is een scheidingswand die vaak zorgt dat binnen van buiten gescheiden wordt. Hiermee kunt u allereerst al geld besparen op de energierekening. Omdat de schuifpui open en dicht kan. Ook heeft een schuifpui een lange levensduur. Dit houdt in dan een schuifpui zich door de energie en levensduur vanzelf weer terugverdiend. Daarnaast helpt een schuifpui ook bij geluidsisolatie en warmte-isolatie. Een schuifpui is geen deur die je open klapt, maar zoals het in de naam zit is het een schuifdeur. Dit zorgt ervoor dat er veel meer ruimte vrijkomt. 

Schuiframen 

Naast een aluminium schuifpui verkopen wij ook schuiframen. Ook deze ramen zijn hoog isolerend en voldoen aan de strengste normen als het gaat over isolatie. Deze ramen hebben een aluminium en slank profiel. Zo komt het maximale licht binnen. Deze schuiframen zijn onderhoudsarm en gaan dus enorm lang mee. Ook deze schuiframen hebben een lange levensduur. Naast deze voordelen is er nog 1 heel groot voordeel. Deze ramen hebben namelijk een hoge weerstand. Dit houdt in dat ze voldoen aan een inbraakweerstandsklasse 2. 

Kozijnen 

Aluminium kozijnen zijn heel populair in Nederland. Naast de aluminium schuifpui en de schuiframen zijn ook de kozijnen duurzaam en hebben een lange levensduur. Ook zorgen ze voor een lager energieverbruik. Ook hoeft u de kozijnen niet meer te schilderen. Kozijnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuzes zijn natuurlijk heel persoonlijk en wij helpen u hier graag bij om de beste keuze te maken. De kozijnen die wij bieden zijn geschikt voor allerlei soorten woningen en bouwvormen. Het monteren van kozijnen is een lastige klus, maar onze experts houden u op de hoogte tijdens het hele proces.